Avtalskund

Som professionell användare eller återförsäljare handlar du till bättre priser!

Kundkategorier

Professionell användare

Arbetar du med bilvård eller med annan verksamhet där du använder kemprodukter, polermedel eller polerrondeller etc. kan vi erbjuda våra produkter till rabatterat pris. Kontakta oss för mer information så kan vi lägga in en rabattsats på ert kundnummer.


Zvizzer-Center

Som en representant för ZviZZer i Sverige kan vi erbjuda dig en högre rabattsats på alla produkter men på ZviZZers produkter i synnerhet. De krav vi har för att bli ett ZviZZer-center är att du kommer hit och genomgår vår professionella utbildning i polering. Här får du mycket kunskap som hjälper dig att utföra poleringen effektiv med optimal resultat, även om du kan polera sedan tidigare. Du kan då även ansluta dig till vårt garantiprogram för lackskyddsbehandlingar.


Återförsäljare

Är du intresserad av att sälja framförallt ZviZZers produkter som vi är importörer av så kontakta oss! Zvizzers produkter är uppdelade i 3 serier; Marin, Bilvård och Lackering där produkterna är anpassade för dessa segment. de kan sälja online, i butik eller genom uppsökande verksamhet. För mer information kontakt oss på 040-680 07 40.

Har du andra frågor om någon produkt eller har andra funderingar så är du välkommen att ringa oss på 040-680 07 40. Vi kan ge råd både när det gäller kemikalier och utrustning. Läs även om våra utbildningar och certifieringar!