Thermo Hybrid Wool Pad Orange medium 160/15/160mm

Hybrid polerrondell från ZviZZer PROFESSIONAL THERMO POLISHING SYSTEM-serien för Dual Action-maskiner. Den kännetecknas av hög skärkraft, tack vare vilken den är mycket väl lämpad för att ta bort medium till starka repor på lackytan. Den var gjord av en kombination av högkvalitativ merinoull och syntetfibrer med en längd på 5 mm. Hela setet placerades på en speciell materialdistans och den innovativa THERMO orange-svampen, som reglerar skärkraften på dynorna. Dynan är mycket resistent mot höga temperaturer, mjuknar inte och förlorar inte sina egenskaper under drift. Fiber och skum av utmärkt kvalitet ger utmärkta skäregenskaper och en lättbearbetad yta. Den fungerar bra för att ta bort repor från skadade ytor. Fungerar mycket bra med ZviZZer MC3000 eller HC 4000 polermedel. För professionellt bruk rekommenderar vi THERMO HC1500 polermedel.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng