Vi söker återförsäljare – ZviZZer

ZviZZer har under de senast åren etablerat sig som en av de ledande tillverkarna av polerrondell, polermedel och lackskydd. Vi söker ett antal återförsäljare om vill säja Zvizzers produkter både fysiskt och på nätet.

 


Produkter

  •  Standard pads
  • Trapez pads
  • Allrounder pads
  • Thermo pads
  • Polermedel
  • Keramiska lackskydd
  • Slippapper
  • etc…

För mer information gå in på zvizzer.se eller kontakta Steven Sluyter på telefon 040-680 07 45.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng